Izjava o zasebnosti

Izjava o zasebnosti

Uvod

Zavezani smo k varovanju vaše zasebnosti in uporabnikom varno in funkcionalno okolje za osebno učenje in razvoj. Ta izjava o zasebnosti velja za spletišče Mahara in ureja zbiranje in uporabo podatkov.

Zbiranje osebnih podatkov

Pri registraciji na spletišču Mahara nam boste morali posredovati določeno količino osebnih podatkov. Vaših osebnih podatkov ne bomo, brez vašega pisnega soglasja, razkrili nobeni drugi organizaciji ali osebi, razen če to dovoli ali zahteva zakon.

Piškotki

Da bi lahko uporabljali spletišče Mahara, morate imeti v vašem brskalniku omogočene piškotke. Prosimo upoštevajte, da se osebni podatki ne shranjujejo v piškotke, ki jih uporablja spletišče Mahara.

Piškotek je podatkovna datoteka, ki se namesti na vaš računalnik s spletne strani strežnika. Piškotki niso programi, vohunska programska oprema (spyware) ali virusi in sami po sebi ne morejo opravljati nobene dejavnosti.

Kako lahko uporabimo vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke bomo uporabili samo za namen, ki ste nam ga navedli.

Kot uporabniki spletišča Mahara lahko ugotovite, katere osebne podatke dajete na razpolago drugim. Privzeto lahko drugi uporabniki vidijo le vaše Prikazno ime, razen če imajo pravice dostopa kot Skrbnik, Ustvarjalec predmetov ali Mentor. To vključuje tudi navedbe v Poročilu o obvestilih ali Dnevniku obiskovalcev.

Zbiramo lahko tudi podatke o uporabi sistema za statistične namene, vendar ti podatki ne bodo identificirali nobenega posameznika.

Shranjevanje in varnost osebnih podatkov

Sprejeli bomo vse razumne ukrepe, da preprečimo izgubo, zlorabo, razkritje, spremembo ali nepooblaščen dostop do katerih koli osebnih podatkov.

Da bi pripomogli k varovanju vaših osebnih podatkov, vas prosimo, da ne razkrijete vašega uporabniškega imena ali gesla nikomur, razen morda skrbniku spletišča.

Spremembe te izjave zasebnosti

Izjavo o zasebnosti bomo morda občasno prilagodili, da bo odražala spremembe v sistemu in kot odgovor na povratne informacije uporabnikov. Zato vam predlagamo, da preverite izjavo o zasebnosti vsakokrat, ko boste obiskali to spletišče.

Kontakt

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s to izjavo oziroma menite, da ne izpolnjujemo navedenih meril, se nemudoma obrnite na nas. Uporabili bomo vse razumne napore za rešitev vašega problema.